Sådan griller du den perfekte fisk

Når det kommer til at sommeren er ovre os vil man hurtigt kunne se folk nærme sig omkring parker og deres terrasser for så skal der nemlig tændes op i grillen således at man kan grille sin mad i stedet for. Oftest er det svinekoteletterne eller de røde bøffer der bliver grillet, men faktisk er det også meget nemt at grille en god fisk på ens grill og derfor er der også håb for os pescetare derude. 

Når man griller fisk, skal man gøre noget for at sikre sig at fisken ikke bliver ødelagt på ens grill. Det vil oftest være risten der lige sørger for at tage sin halvdel af fisken når du forsøger at vende den eller når du tager den af til servering. Det kan du dog modkæmpe ved at du anvender en alu bakke eller pakker fisken ind i folie i stedet.  Hvis du sørger for at tilføje lidt Soya, ingefær, hvidløg, forårsløg og andet godt i alu bakkerne eller ind i folien sammen med fisken, så får du samtidig også en lækker sommerlig smag i din fisk som mange vil se misundeligt efter.

Hvis du griller muslinger, så skal du bare give dem et par minutter på en varm grill under låg, så vil de åbne sig og dermed er de klar til at blive spist. 

Det er selvfølgelig også vigtigt at have en ordentlig grill når det kommer til at grille fisk. Derfor skal du altid sørge for at din grill er ordentlig varm og at varmen er fordelt forholdsvis lige meget rundt i hele grillen. Har du en kule grill som denne, så vil det nemt kunne lade sig gøre hvis man har sørget for at varme sine kul ordenligt op. Kullene skal gerne være helt hvide så man ved at der er varme på inden man hælder dem i grillen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *