Tunmousse anno 2018

Opskrift på tunmousse

Der findes nok ikke mange, der ikke har smagt tunmousse. Der er dog ingen tvivl mange, der aldrig har smagt en rigtig god tunmouse. Det er nemlig en ret der meget nemt bliver overset, og derfor ikke gjort så meget ud af. Den har lidt samme rygte som en rejecocktail, som noget er primært hørte 80’erne til.

Alle kender nok den kedelige og konsistensløse mousse der nærmere er en creme, end det er en egentlig ret. Hvis du spicer den lidt op, bliver den pludselig langt mere interessant og delikat – og du kan nemt sætte dit eget præg. 

Der findes mange fremgangsmåder, og der er naturligvis ikke nogen, der er rigtige og forkerte, men her er vores bud. Vi har valgt en udgave uden husblas, hvilket er smag og behag.

Sådan laver du tunmoussen 

Det skal du bruge:

  • Tun i vand af god kvalitet
  • Avocado
  • Rødløg
  • Citronskal (eller citronsaft).
  • Creme fraiche (gerne på 18%
  • Et æble
  • Salt/peber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *